Despre

blog comunitar

Acesta nu este un blog personal.


Acesta este un blog al tuturor colaboratorilor din Mangalia și zonele limitrofe care doresc să își expună părerile, sa informeze sau sa ridice o discuție. Acest blog se adresează tuturor celor care doresc să colaboreze pentru a-și spune părerea despre Mangalia în orice domenii doresc. 


Vrei să faci politică sau să iți expui ideile despre frumusețea zonei, să iți spui părerile despre modă sau ai sugestii privind viața culturală locală, ești o autoritare locală sau centrală și vrei să informezi populația? 


Atunci contactează-ne la contact@mangaliot.ro pentru a deveni colaborator.


Trebuie spus că totul este gratuit, noi vom menține blogul viabil, dar și că acest blog nu remunerează pe nimeni pentru părerile sau informațiile postate. Părerile exprimate sunt opinia celui care le scrie și nu reprezinta opinia site-ului mangaliot.ro. 

REGULI

Bineînțeles că sunt câteva reguli care trebuie respectate: 

  • Respect și amabilitate – acesta este un blog al nostru, al tuturor. Dezbaterile sunt un lucru natural dar haideți sa le facem cu respectul și amabilitatea cuvenita. 
  • Asigurați-vă că toată lumea se simte în siguranță – Nu este permisă intimidarea de orice fel, iar comentariile degradante despre lucruri precum rasa, religia, cultura, orientarea sexuală, sexul sau identitatea nu vor fi tolerate 
  • Publicitatea de orice fel nu este permisă