Acasă

Orașul meu Părerea mea Spuneți părerea Acesta nu este un blog personal Acesta este un blog comunitar Spune-ți…

Orașul meu

Părerea mea

Acesta nu este un blog personal

Acesta este un blog comunitar

Spune-ți părerea

Acesta este un blog al tuturor colaboratorilor din Mangalia și zonele limitrofe care doresc să își expună părerile, sa informeze sau sa ridice o discuție. Acest blog se adresează tuturor celor care doresc să colaboreze pentru a-și spune părerea despre Mangalia în orice domenii doresc.

Păcatul de a tăcea, atunci când ar trebui să protesteze, îi face pe oameni să fie laşi
Ella Wheeler Wilcox

Ajută comunitatea

Vrei să faci politică sau să iți expui ideile despre frumusețea zonei, să iți spui părerile despre modă sau ai sugestii privind viața culturală locală, ești o autoritare locală sau centrală și vrei să informezi populația? 

Trimite-ți mesajul

Regulile blogului

Acesta este un blog al nostru, al tuturor. Dezbaterile sunt un lucru natural dar haideți sa le facem cu respectul și amabilitatea cuvenita. 

Asigurați-vă că toată lumea se simte în siguranță. Nu este permisă intimidarea de orice fel, iar comentariile degradante despre lucruri precum rasa, religia, cultura, orientarea sexuală, sexul sau identitatea nu vor fi tolerate

Publicitatea si reclamele de orice fel nu sunt permise

Trebuie spus că totul este gratuit. Noi vom menține blogul viabil. Acest blog nu remunerează pe nimeni pentru părerile sau informațiile postate. 

Părerile exprimate sunt opinia celui care le scrie și nu reprezintă opinia blogului mangaliot.ro

Contactați-ne pentru a deveni colaboratori

Opiniile trebuie exprimate liber